15% korting op OASE met code 'OASE15'15% korting op OASE

banner

Vegan Soft Gums™ voor gezonder, langer en mooier haar.

Meer Informatie
logo

Bekend van

Meest gekocht

OASE Facial Set

OASE Facial Set

Coming soon: OASE Skin Vitamins

Coming soon: OASE Skin Vitamins

Your daily dose of natural self love.

✔ Vegan ✔ GMO-vrij ✔ Allergeenvrij ✔ Zwitserse uitvinding ✔ Halal

oases

Werkt het echt?

Onze klanten vertellen je meer.

Nikki Sietsema@nikkisietsema
Nikki Sietsema
Favorite supplement

Ik ben net begonnen aan de derde maand gebruik. Het is echt een traktatie om deze gummies iedere dag weer te mogen nemen. Ze zien er uit als schattige winegums. Het is heel makkelijk om ze niet te vergeten en aan je ochtendroutine toe te voegen. Het grootste verschil dat ik tot nu toe merk is dat mijn haar sneller groeit en dat ik meer volume heb.

Jaimy Scheepers@jaimyschepers
Jaimy Scheepers
Lovely hair vitamins

Ik gebruik dit product nu iets meer dan een maand en heb al een enorm verschil in mijn haar opgemerkt. Mijn haar was dun, broos en viel elke keer uit als ik mijn haar borstelde. Sinds ik deze vitaminen ben gaan gebruiken, is mijn haar sterker en gezonder geworden en valt er nauwelijks haar uit als ik het kam. Je moet deze vitamines echter een langere tijd innemen. Het zal je niet helpen om ze om de paar dagen in te nemen en verder je dagelijkse dosissen te missen.

Silke De Backer@silkeblogs
Silke De Backer
Onder de indruk!

Ik heb altijd met mijn haar gespeeld als een 'nerveuze tik' totdat ik uiteindelijk een kale plek zag ontstaan. Ik heb veel producten geprobeerd maar niets hielp, totdat ik OASE vond. Ik nam het eerste potje en zag letterlijk zoveel hergroei. Tegen dag 60 was ik in shock over de resultaten. Plus ze smaken geweldig! Als je dit niet hebt geprobeerd, dan mis je echt iets.